Salon Zacho møder dig i øjenhøjde

Vi har 23 års erfaring med saksen i hånden, og derfor kan du trygt læne dig tilbage, mens vi frisker looket op - alle har ret til en god frisør.

Vi er din grønne og

bæredygtige frisør

 

Har du, ligesom andre, allergener som du reagerer på i forbindelse med brug af diverse hår-, hud- og ansigtsprodukter?

 

Den historie er blevet fortalt fra kunde til frisør verden over utallige gange.

 

Da jeg startede min karriere som frisør, blev jeg uheldigvis syg og blev ramt af allergi af indholdet fra diverse kemikalier i hår-, hud- og andre plejeprodukter.

 

Dette var mit incitament for at søge alternativer og begynde at arbejde som grøn frisør. Alternativerne viste sig at være de allergivenlige og grønne produkter uden allergifremkaldende kemikalier.

 

Jeg har tidligere været frisør hos Zenz - der, ligesom min egen salon, er grønt og miljøvenligt indstillet. Dermed har jeg masser af erfaring med i bagagen, der sikrer dig en flot og kvalitetsfuld hårbehandling.

 

Jeg hedder Anja Skov Zacho og er indehaver af salon Zacho. Din grønne og miljøvenlige frisør med beliggenhed - kort fra Amager Strandpark.

DSC05534.JPG
DSC05581.JPG

Frisør med 100%

allergivenlige produkter

Hvad ligger bag ordene ‘’grøn salon samt miljøvenlig frisør’’? Svaret er enkelt - at benytte en miljøvenlig og grøn salon er din garanti for, at sundhed, allergi, arbejdsmiljø og energibesparelse bliver taget seriøst. Herunder kan du med fordel se et udvalg af de produkter vi benytter os af:

 

  • Cosmobell

  • Epiic

  • Falengreen

  • Hair by Zenz

  • Ingredien

 

Salon Zacho råder over udlærte frisører og elever. Fælles for alle, er at vi brænder for vores fag og vil gå langt for, at du føler dig glad og ikke mindst tryg, når du sidder i stolen.

Bestil tid allerede i dag

 

Kom gerne lidt før tid og nyd den gode stemning med en god kop kaffe eller en specialbrygget te. Mens du venter på kan du sige hej til vores allergi- og børnevenlige salon-hund, Luna.

 

Vi elsker vores fag, og det kan mærkes allerede i samme sekund, man træder ind i salonen.

 

Kontakt os på telefon 53 32 32 53, eller send en e-mail til klip@salonz.dk, så laver vi en aftale i nærmeste fremtid, hvor vi i fællesskab kan finde frem til den helt rigtige løsning for dig og dit hår.